Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Deň otvorených dverí 2012

E-mail Vytlačiť

dod-2012-zmV stredu 25. 1. 2012 otvorila naša škola dvere všetkým budúcim prváčikom a ich rodičom zo Senice i z jej okolia. Do školy prišlo približne 200 detí zo všetkých senických materských škôl, pani učiteľky a taktiež niekoľko rodičov.

Vo vestibule školy ich privítal folklórny súbor "Dvojkáčik". Zvedavé deti potom odišli do tried 1. a 2. ročníkov, kde sa zapojili do vyučovania a riešili prvé školské úlohy, ktoré spolu s našimi žiakmi splnili na jednotku. Návšteva pokračovala prehliadkou školy. V učebni počítačov si zahrali hry, vo výtvarnej učebni nakreslili malý obrázok na pamiatku, v knižnici im väčší žiaci zahrali divadielko – rozprávku O vílach Cilinke a Milinke a v telocvični si vyskúšali rôzne pohybové aktivity. V herni ich čakalo sladké prekvapenie v podobe koláčikov zo školskej jedálne. Domov si odniesli CD s prezentáciou školy a pozvánku na zápis do 1.ročníka.

Keď sme sa s predškolákmi lúčili, na ich tvárach bolo vidieť, že sa im v škole páčilo. Pevne veríme, že tento deň zostane v ich mysliach ako pozitívna motivácia pred vstupom do 1. ročníka, a že sa s niektorými stretneme 2. 2. 2012 na zápise a v septembri u nás na Dvojke.

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia