Dvojka.sk

  • Zväčšiť veľkosť fontu
  • Štandartná veľkosť fontu
  • Zmenšiť veľkosť fontu

Olympiáda k MDD

E-mail Vytlačiť

alt

Dňa 7.6. sa na našej škole uskutočilo vyhodnotenie najlepších štátov z olympiády. Bolo spojené s bohatým ceremoniálnym sprievodom, v ktorom sa odprezentovali všetky štáty z našej olympiády.

Prešli sme polovicu športového ihriska so vztýčenou olympijskou vlajkou na čele, za ňou sa nachádzali štáty v poradí: Grécko, Francúzsko, Anglicko, Nemecko, Česko, Maďarsko, Španielsko, Taliansko a sprievodný pochod zavŕšilo Slovensko. Potom, čo sme sa rozostavili na svojich miestach a doznela olympijská hymna, sa nám predstavili folklórni tanečníci z 9.A/B. Na pohodový priebeh dohliadali naši moderátori. Samozrejme nechýbalo to najhlavnejšie, vyhodnotenie tých najlepších. Vyhlásiť to prišiel náš riaditeľ Kryzstof Siwiec. Boli prizvaní aj pracovníci z mestského zastupiteľstva.

* 1. miesto  Taliansko

* 2. miesto  Maďarsko

* 3. miesto  Španielsko/Anglicko

Umiestneným srdečne gratulujeme!

Na spestrenie ceremónie sa predstavili naší superstáristi. Pomaly sa končila prezentácia štátov a začínali olympijské športy. Úplne na záver bol zapálený olympijský oheň malou Simonkou Királovou z 1.B, aj s menšou pomocou vysokozdvižného vozíka v podaní Reného Slezáka. Podarilo sa jej to. Týmto originálnym zavŕšením sa oficiálne začala druhá časť našej školskej olympiády.

Po rozpustení davu sa žiaci postupne začali sústreďovať pri stanovištiach...

alt

alt

alt

 

Fotogaléria školy

Reklamný panel

Aktuálne odkazy

Zoznam stredných škôl
Vyber si strednú školu
Ako na strednú školu
Informácie o možnostiach štúdia